slayerduck
01/30/15 07:35PM
Broken things, bugs, etc go in here
Last time this topic was called 'moved servers, report any bugs in here' or something like that. Well, i just moved servers again so if any bugs occur that didn't happen 30 min ago then let me know. I'll leave this topic open for any generic stuff to.


Kielan - Please contact Admin or Mods regarding image removal queries and site policy questions etc, these are better handled on a one to one basis and not for the forum.

Also remember to state exactly what you where doing at the time of the error, or broken thing happened, it's crucial to let us know what you where doing when the error/broken thing occurred, so we can find it.

FOR FASTER AND MORE ACCURATE SUPPORT USE OUR DISCORD HELP CHANNEL INSTEAD OF THE FORUMS.

When reporting a technical issue with the site, please include as many of the following details as possible:
• your web browser and operating system: www.whatismybrowser.com/
• the URL of the page where you observed the issue; if it occurred on multiple pages, select at least one example.
• any actions or conditions that may be required to trigger the issue.
• a screenshot of the issue - you'll need to upload it to an image hosting service such as imgur.com/ in order to share it on the forum.
• any options you have set different from their default values: rule34.xxx/index.php?page=account&s=options
• the type of internet connection through which you accessed the site: whether a wired connection, mobile data, wifi, whether through a VPN or proxy, and the country (if you're comfortable disclosing it publically).
• any extensions or configuration in your web browser which may affect web page behaviour - such as ad-blockers or disabling JavaScript execution.
Batmanuel
01/31/15 07:59PM
Sorting posts by score isn't working. Using "sort:score" or "sort:score:desc" results in posts displayed in random order.

Thanks for any help.
Gloom
01/31/15 09:53PM
Batmanuel said:
Sorting posts by score isn't working. Using "sort:score" or "sort:score:desc" results in posts displayed in random order.

That's always been broken.
Cane751
02/01/15 04:34PM
I don't log on here often. The only bug/broken thing I've noticed is the "top 100" where some phantom takes top spot.

Sometimes it's there, and sometimes it isn't.
slayerduck
02/02/15 01:57AM
yep, i seen that to sometime. No big deal
DarkShadow12
02/02/15 02:47AM
Are you sure the whole tag blacklist works? I put tags on there i rather not find and i can still see them
Gloom
02/02/15 02:57AM
DarkShadow12 said:
Are you sure the whole tag blacklist works? I put tags on there i rather not find and i can still see them

I just tested it. Works fine on my end.

Can you repeat the issue you're having?
daniboy2010
02/04/15 03:11PM
How can i delete my posts?
Gloom
02/04/15 10:01PM
daniboy2010 said:
How can i delete my posts?

Flag them and provide a good reason.
Shinzai
02/05/15 12:10AM
The feetwear tag is acting weird. The count jumps around and it's type jumps around.

One moment it will show as an artist tag with 120 images, and then a second later it will show as a general tag with 26953 images.

Reproduction steps:
1) Go to: rule34.xxx/index.php?page=post&s=list&tags=feetwear
2) See on left that the tag shows as an artist.
3) Click page 2.
4) See on left that the tag is now a general tag.
Gloom
02/05/15 12:14AM
Shinzai said:
The feetwear tag is acting weird. The count jumps around and it's type jumps around.

One moment it will show as an artist tag with 120 images, and then a second later it will show as a general tag with 26953 images.

This happens when the system thinks the tag doesn't exist. It can't find the tag number or tag type so it copies the tag above it (or shows no number at all if it's the first tag in the list). That tag needs to be changed to "footwear" when found.
Lologram
02/24/15 02:21AM
Can't Upload
I keep getting generic error trying to upload even though I'm doing same thing I did before. I've tried many different files and >5 tags
curcuit_raider
02/24/15 04:01AM
Can't Upload Either
I've run into the same problem as Lologram. I tried to upload an image today, but all my attempts resulted in the same thing; I kept recieving messages saying it ran into a generic or corruption error. Please rectify this soon.
slayerduck
02/24/15 12:18PM
Thanks for reporting this Lologram and curcuit_raider! :)

Communication is the key to success. It should be fixed now, try again.
curcuit_raider
02/24/15 11:01PM
Uploading Has Been Fixed
@slayerduck

Yup, uploading works fine now. Thanks!
1 2345>>>


Reply | Forum Index